Slået op d.

Køb sys med sting Balenciaga Color sneakers i 2019 forår

At lave deres debut i Demna Gvasalia’s AW17-herretøjsshow til  Kopier Balenciaga sko , har Triple S-sneakers hurtigt etableret sig som et af de mest eksperimentelle design-ledede fodtøjsstile i de seneste årstider.

En dristig erklæring med hvert skridt, den stærkt polstret, tredobbelt solede sneaker er en forsætlig dristig hybrid af skimmelsvampe taget fra løb, basketball og sporsko og er blevet en af ​​denne generationens mest splittende sneaksilhouetter.

Den perfekte demonstration af  Køb Balenciaga sko mesterlige evne til at skinne lavkulturreferencer gennem en high-fashion-lins, praler sneakers med fortrydte og elskede detaljer over deres nubuck og mesh konstruktion. Denne iteration er færdig med slank logo branding til hælen og klassiske sportssko til en luksus på den klassisk uklare ‘dad-sneaker’.

Denne nyskabende nye silhuet har måske allerede fundet plads i sneakers hall of fame. Idet han vender tilbage i highlighter colourway, fornemmer Demna sin nu-ikoniske silhuet, der tillader en neutral base af premium tekstiler, der giver grundlaget for farve at skinne.

En dristig erklæring med hvert skridt er den kraftigt polstret, tredobbelt-solede sneaker en forsætlig dristig hybrid af forme taget fra løb, basketball og sporsko.

Den perfekte demonstration af  Color-stitched Balenciaga sneakers mesterlige evne til at skinne lavkulturreferencer gennem en high-fashion-lins, praler sneakers med fortrydte og elskede detaljer over deres nubuck og mesh konstruktion. Skoen er færdig med slank logo branding til sidevæggen og slidstærk snørebånd til en ekspert streetwear iteration af den klassisk uncool ‘dad-sneaker’.

Denne nyskabende nye silhuet har måske allerede fundet plads i sneakers hall of fame. Derefter går han tilbage i en trio af friske farvestoffer, og han forfiner sin nu-ikoniske silhuet, der gør det muligt for formen at gøre alle talerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *