Slået op d.

Køb Light Art Light hjælper med at realisere Balenciagas nye Creative Vision-replika

  kopi Balenciaga sko har længe været anerkendt som et af de mere agile og fremtidige orienterede modehuse. Siden 1967 har varemærket og dets layout ændret sig flere gange afhængigt af tiderne og har gennemgået flere genfødte underneathforandring. Da den nye kreative direktør, Demna Gvasalia, sluttede sig til 2015, begyndte mærket reformprocessen igen. Denne æstetik var klar til den nye generation, kendt med teknologi, Instagram, blev rettet mod et ungt marked. Den nye samling har fået entusiastisk støtte ved at se på popkulturens referencer, som tungen ud.

Nu hvor der er kommet en the big apple kreativ vision i mode, og nye mærkefans er kommet til at deltage, udformes designet i Balenciaga-butikkerne rundt om i verden. Balenciaga-teamet startede med flagskibsbutikken på Saint Honoré avenue i Paris og bestilte en byggestue baseret i Berlin, AAS og et lysdesignstudio Licht Kunst Licht for at skabe et helt nyt koncept. Denne historiske base var tidligere æstetisk tiltalende i grafik og farver, guys nu har det gjort en drastisk ændring. Dette layout fjernede en smule traditionel grammatik og afslørede det minimale industrielle og modulære butikskoncept. Industrielt design er tæt sammenflettet med en minimum lineær belysning æstetik. Den rene linie gør det langstrakte displaybord helten i rummet, det polerede rustfrit stål skærmskab forbedrer strømmen, giver et fleksibelt modulært machine til begge projekter og fejrer det tøj, de opbevarer.

Hovedformåpermit med AAS på belysningskonceptet var at fremhæve scontemporaryistikeret hire interiør. Alle belysningselementer blev integreret i ophængte bjælker, der løber gennem rummet i en afstand på ca. 2,eighty m. Den skjulte indirekte belysning til lstate-of-the-arttoverfladen er dækket af reflekterende tekstureret aluminiumsfolie og diffus direkte belysning, som sporer stråler som to parallelle lysstråler, grafik på lbrand newtet. Komponenten er tilføjet. Derudover er indstillelige 10 ° og 26 ° spotlights med en farvetemperatur på 3.000 ok arrangeret i tre klynger med jævne mellemrum i rummet for at understrege tøj.

Belysning i hele rummet giver lysstyrke og gennemsigtighed, men spotbelysning hjælper med at fremhæve produkter og understrege dem på skærmen. Den resulterende kombination skaber en attraktiv og imponerende udsigt, der kan ses gennem en helt glaseret udvendig facade. Interaktion mellem indvendige konturer og belysning præsenterer forbipasserende med et enestående iøjnefaldende syn, der vil invitere modebevidste shoppere til boutiqueet.


Ved at bruge  teknologi til både generel belysningsteknologi og accentbelysningsteknologi, kan de fleste LED-belysningsarmaturer dæmpes og intuitivt tilbagekalde forskellige lys scener through berøringspanelet. Desuden fremkalder indirekte ltoday’stsbelysning af impartial hvid (4.000 k) en følelse af lysstyrke og friskhed, samtidig med at man responderer på forskellige lys scenarier og forskellige lysniveauer hele dagen. Belysningsløsninger til butikker tilbyder fordelene ved at kvantificere energieffektivitet og vedligeholdelse. Butikken opfylder LEEDs krav.

Fusion af teknologi og stil ved flagskibet i Paris garanterer en forfriskende og interessant visuel oplevelse for forbrugerne, der understreger den nye retning af  Kopier Balenciaga sko .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *