Slået op d.

Køb en kopi af gamle sko fra Balenciaga retropude i Balenciaga i 2020

Efter at de dukkede op på markedet, sprang Papas sko for at blive salgskonge, og nu kan du dybest set finde ud af hver ti person, der trækkes ud af gaden iført fars sko. Hvor varm blev ilden, efter at Balenciaga og Skechers ‘far med pappesko fik masse appel. Selv store internationale mærker som Gucci, Chanel og LV kommer for at hente et stykke af street style pie.

Triple S Trainers-kollektionen har altid været den første, der blev set i farenes sko. Varmt salg fortsætter med at sælge. I dag introducerer vi dig denne farssko, og jeg er sikker på, at du vil købe et par farsesko for at prøve efter at have læst dette!

Efter at så mange fars sko er kommet ud, føler redaktøren stadig, at denne fars sko fra Paris Shijia er de mest behagelige for øjet. Uanset om det er udseendet, farven, pasformen eller komforten, er der ingen erstatning for den parisiske farssko. Det tumlede læder og mesh øvre er den største funktion ved fars sko. Den enkle struktur på pelsen har en stærk retro-fornemmelse, og syningen af ​​maskeoverdelen er unik for sneakers, så den er både retro og sporty. op.

Den næstvigtigste egenskab ved fars sko er dens sål, den tykke sål er officielt den største funktion i fortidens rejsesko. Årsagen til, at rejsesko er navngivet på denne måde, er at gøre det lettere at rejse lange afstande og designe dem på en sådan måde, at dine fødder ikke bliver trætte, selvom du rejser lange afstande. Så de gamle fars sko fortsætter med dette design, tolkningen af ​​sålen til den tykeste, når man kan gå tilbage, meget behagelige og sparer fødder.

I farveskemaet er der udover farveblokering også solide farver, og denne stil med delvis farveblokering, som kan tilpasses forskellige udstyr i forskellige årstider. Matching. Om sommeren kan du vælge en mere farveblokerende stil, mens efteråret og vinteren vælger mindre iøjnefaldende farver.


Paris SEGA Luftpude Sort Sølv Den mest omkostningseffektive TriPle S Paris SEGA luftpolstrede såle retro løbesko originale køb kan være intuitiv sammenligning zp, materiale: originale data til opbygning af privat model originale arkiver udvikling luftpude TPU kombination blød sål køb originalt importeret toplag læderimporteret elektromekanisk broderet korrekt font side TPU ventilationshuller, der matcher den originale “ billige Balenciaga sko ” ydersål LOGO tredimensionel fornemmelse.


Balenciaga tyrex Sneaker 5.0 i sort og rød. Bicol eller gummi / mesh / ikke vask sort materiale: fra den originale producent. Data til oprettelse af den originale filudvikling Den øverste består af over 200 komponenter og originale importerede nanomaterialer, der giver hele skoen fra top til tå. Sværhedsgraden er ekstremt høj. Da de originale sko blev købt, tog det mange måneder at åbne versionen indvendigt og udvendigt, og alle detaljer er blevet brudt for at sikre, at de er nøjagtigt de samme som de originale tællersko, for at imødekomme Tmall! Køb på vegne af koreansk ordrebehov upåklagelig. HØRING: Balenciagas seneste sneaker, Tyrex, er en anden slags sko fra resten. Balenciagas klassiske kontorssko og moderne high-tech sneakerelementer er kombineret med et ergonomisk koncept. Tyrex er lavet af asymmetriske, buede meshlinjer sammenflettet med sporty elementer for at skabe en anden klassisk skosilhouet, uanset om det er en klassisk  billige Balenciaga sportssko damer kontorsko eller en moderne high-tech sneaker. Til arbejde eller specielle tema-lejligheder. Dets komplekse udseende ligner det naturlige samspil mellem muskler under huden på den menneskelige krop, hvilket gentager muskulaturen indkapslet i denne højtydende sneaker. . Tyrex atletiksko er lavet af et meget slidbestandigt materiale snarere end læder, hvilket letter betjeningen af ​​sofistikerede menneskelige maskiner og biologiske aktiviteter. Silhuetten af ​​mænds formelle lædersko er også lånt. Sålens silhuet er et symbol på uendelighed med en stødabsorberende effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *