Slået op d.

Køb en kopi af Balenciaga Track 2 online, kompleks splejsning fører til tendensen

Paris Seer IV tilføjer et nyt design til Track Trainer’s udendørs silhuet og komplekse øverste konstruktion. Den nye version af Track.2, som har en gennemsigtig stropp ved hælen, ankommer i butikker over hele verden den 25. juni. Den nye Track.2 er en opdatering til sin forgænger, Track, til både mænd og kvinder. Den nye model er nu tilgængelig i efteråret 2019-kollektionen. Sammenlignet med sin forgænger har Track.2 et mere komplekst look med en overdel bestående af 176 dele.

Den nye Track.2 er baseret på en vandresko-koncept med et intrikat lagdelt øverste design. Skoens udseende er iøjnefaldende, og farveskemaet er visuelt fantastisk. Hvad angår detaljerne, har  Køb Balenciaga sko anbragt sit logo på siden af ​​skoens ydre beslag og tilføjet et nyt logo på siden af ​​skoen. En stor-følelse EVA mellemsål kommer som standard og viser den pleje, der er lagt i denne sko.

 billige Balenciaga sko er et mere komplekst design end det forrige Track 2 og er lavet af 176 individuelle stykker samlet. Baseret på en maskeoverdel udgør lag af syntetisk og læder Track 2’s komplekse, men alligevel åndbare overdel. Et indgraveret dobbelt B-logo kan også ses på tå og side af den klassiske sål.

Den parisiske bane har altid været en cool, unik sko, med et komplekst design af øverste og ydersål, men også ydelse, stylet mere som en trailsko, der kombinerer både klatre- og løbeelementer i en, med overlappende beskyttelsespaneler og et ekstremt lagdelt look.

I alt 176 komponenter bruges til at skabe skoen, med udskæringer og meshdetaljer på oversiden, hvilket gør den til en fantastisk sko til enhver sæson. Åndbar, med  billige Balenciaga sportssko damer  TRACK.2 trykt på tungen og et markant logo på sideankelen. EVA ydersål med dobbelt densitet er stablet oven på hinanden for at få et lagdelt look.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *