Slået op d.

køb Balenciaga støvler på line replika

Det lader til en film af “Zoolander 2”. Den kontroversielle rolle kønsbefolkningsmodellen hedder Alle med ansvar for Benedict Cumberbatch rejste spørgsmål som model for mænd og kvinder. Svaret er, at ‘Alle’ ikke passer til den binære opfattelse af køn.

Kønsfrit tøj og tilbehør er blevet mode i mange år.  replika Balenciaga støvler introducerer høje højhælede støvler til foråret 2017. Kreativ direktør, Demuna-Gubasuria af Balenciaga, indført en højhælede støvler til mænd, blev afholdt for første gang af den mandlige landingsbane show i 2017 samling af Balenciaga mænds forår. “Jeg ville skubbe det,” sagde Demna Gvasalia. Og han gik til ikke kun forskellige silhuetter til mænds tøj og skræddersy, men også støvler.

Læder støvler lavet af læder og python udskrifter, firkantetå, stærke biker støvler, gummisål, 4 tommer stablet blokhæl. Designere tappede kvinders fodtøj og cowboy støvler til inspiration, og i høj grad ændrede knæhøjde og ankelstøvler til mænds fodtøj.

 Replika Balenciaga støvler højhælede  , de seneste kvinders modetrends, men begyndte at tænke “fra hans skab”, nu er “fra hendes skab.” Unisex modetrends er et varmt emne. Nogle fortolker det som ligestilling. Fra læder frakke til solbriller, når du tilføjer en Balenciaga støvler til den samlede bunke, designeren tager en pause fra køn kjole, blev præsenteret de praktiske ting en mere funktionel for mode publikum af i dag.

Vi har etableret en ny retning for mode. Mode kan forespråkke sociale forandringer. Mænd, der er iført højhælede støvler på startbanen af ​​Balenciaga, som i den seneste modeshow af Prada, at bære take off pigerne har et kig på den til at bære som tilbehør. Tøj er en måde at formidle vores identitet til verden. For at gøre det, bedes du vise dig sandheden.

Rul ned og se detaljerne i de højhælede støvler på køb Balenciaga støvler Mens Spring Collection.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *