Slået op d.

Køb Balenciaga sko 2018 Replica

Balenciaga sko er efterår vinter 2017/2018 Paris mode uge, fanger “moderne raffinement”. Den’na-Guabaria fejrer 100 år ikoniske 100 år i huset, som blev grundlagt af Cristobal   Kopier Balenciaga sko før, var inspireret af hjemmet af fotoarkiv. “Balenciaga hus model af Kurisubaru er, holdningen hos de stoffer og strejke couture at vise noter.

Med hensyn til landingsbanen sko, det fortsatte silhuetten af ​​søde stramme mund omfavnelse af lyse neon farver spandex sokker støvler.

De syntes dristige, modige, frygtløse og overraskende bærbare. De kan komme op som eksperimentelle dristige ideer på   Kopier Balenciaga sko Spring / Summer 2016 kollektionen. Imidlertid kan berømtheder og street fashion ikoner acceptere denne trend sokker støvler uden tøven, hævet til næste niveau med alle mulige variationer.

Det handler om elegance og afkøling. “Jeg kan lide lethed og bæredygtighed Disse ord er ligeglade og holdning – jeg ved ikke, at det nye synonym er for dem, men det er det,” sagde Demna Gvasalia.

Gvasalia selv købte en bil og påvirket bane pumpe design. Og hvor den spidse tå og stilethæl, designer, lavet en side overdel med ekstra lag af foldet klæde som en knude bag til bilindustrien vision. Udover polka dots og blomsterdesign er understreget trukket på mærkenavn med sportslige afslappede chic og røde og hvide striber.

Ud over polka dots og blomstermønstre præsenteres der pumper med mærker med røde og hvide striber til sporty afslappet chic.

Rul ned for at se detaljer om   Bilgia Balenciaga Ski   Vinter 2011 2017/2018 Paris Fashion Week:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *