Slået op d.

Køb Balenciaga replika Sko Ved Paris Fashion Week Fall / Winter 2018

på rullebanen i Paris mode uge efterår / vintervejr 2018, python print og laklæder er ikke desto mindre meget i trenden.

Ved siden af ​​de boxede overdimensionerede jakker, minikjoler og nylonvestene præsenterede Miuccia Prada fodtøjet med spikes skruelignende metal hæle, som er forkromede eller malet.

De farverige procent støvler er blonder lukket på toppen, top notch tænkt for de elegante regnstøvler designere. Stålspidsede støvler er designet med justerbare stropper på toppen og lille bue på forsiden. De spidse tåpumper karakteriserer en justerbar mini T-rem, meget kvindelig og slidbar. De små buer på satin sandalerne er fantastisk og subtile, ikke længere for højt, men svært at ignorere.

  Kopier Balenciaga Høje hæle Fall 2018 blev strømlinet med fokus på yderbeklædning, som omfatter fiskestimulerede jakker og sweater, accentueret med fed neonfarvning som påvirket af Alexander Wang.

Modedesigneren afsluttede udseendet med små rektangulære tåstøvler og pumper, der præsenterede indpakket hæle og luxe krokodille eller farve patch på tå feltet. Den læderbaserede er smurt syet kollektivt mellem hælkæden og ydersålen for at skabe et vingeudseende. igen af ​​hælen er færdig med en smule strimmel, fordi sømdækslet, som går hele vejen til den øverste.

Indpakket hæle er generelt synlige på kiler med en direkte reduktion, fordi det langt er meget mindre kompliceret til masseproduktionen i forhold til buede kiler eller høje hæle som på  kopier Balenciaga sko design. men mens penge og evner ikke er noget problem, har mode ret til ekstra frihed.

Balmain Fall 2018 kollektioner er inspireret af hær og samurai kjole. kombineret med jungle stimuleret animalsk prints.

Olivier Rousteing, den yngste designer i et Paris-hus, udtalte på backstage “Jeg skal sende en besked til arenaen med mode. hvilket er min opgave. Jeg er nu ikke bare enkleste at lave tøj, jeg skriger oprigtigt højt for frihed, og jeg bruger mine beklædningsgenstande til at gøre dette sted. Denne serie handler om at blande, det er langt min nye junglehistorie. alle damerne kommer fra hvor som helst og de kan skrige meget højt frihed og åbne dit sind – det er mode. ”

Fodtøjene er også inspireret til jungle og tilbyder bambusmodede hæle og rebvævede top. nogle af beklædningen og nederdelene udføres på samme måde. Lægetræet sammenflettet øvre mindede os om det rattanvævede net, der er forbundet med læderbaserede stykker og har en ny lynlåsstart.

bortset fra læder tove, brugte clothier også almindelige tøj tove for at understrege emnet. Toppe knyttes inde i midten og forlænges til den eneste og den igen lynlås stykke. På en af ​​sandalerne er klintrevene forstærket med gyldne bånd på forsiden, meget tribal symbolsk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *