Slået op d.

køb Balenciaga kjole online replika

Jeg sparker af min London-workserie med et besøg på Victoria & Albert Museum i South Kensington og nu fantastisk Balenciaga udstilling der. Jeg er ikke dronning af mode, V & A er ikke mit foretrukne London museum, men jeg fik at vide, at dette er noget, jeg ikke kan gå glip af. Hovedstad (mærkeligt, det føles faktisk som at rejse til en anden planet). South Kensington er fuld af storslået, elegant og smart parisisk, og, selvfølgelig, er der en “museum række” – masser af historie og kultur, end du kan begynde at forestille sig er blevet pakket ind i kvadrat miles.

Tilbage til mine tyverne, husker jeg at blive udskudt af V & A – jeg indså, at den røde mursten bygning var pressy og udstillingerne var kedelige. Men som nogen for nylig kommenterede mig, har dette museum i de sidste ti år genopfundet sig selv. V & S har gentagne gange spillet igen og igen, herunder sine klubber, catwalks, undertøjshistorie, kloge sko eller brudekjoler i århundreder.

For at forklare lidt baggrund, Christobel   køb Balenciaga kjole  er, omkring tidspunktet for 20’erne, det gjorde, da han åbnede den første butik i San Sebastian (Baskerlandet), efter den spanske borgerkrig, blev flyttet til Paris. Her er han tilbage for resten af ​​mit liv, for at opnå en næsten øjeblikkelig succes (i Anden Verdenskrig, kvinder risikere sikkerheden, kan du gå til studiet havde været rygter!) ” En svaneagtig krave, trang til babydukker og eliminering af taljen – det blev overladt til Coco Chanel til at sætte ham som “Mester af os alle”.

Over tid er designen af ​​Balenciaga blevet mere lineær og sofistikeret. Hvis du har brug for bevis, se hans arbejde Ava Gardner og Jackie Kennedy. Udstilling første sal i den (Af den måde, er det blevet kurateret smukt) er afsat til hans tøj og tilbehør, hvis du er en guru af mode, vil du have været i syvende himmel Jeg gætter på det. Men dette var ikke en perfekt, men valgte snarere at fokusere på årtier senere (hans 1950’erne og 1970’erne) i sit liv. Må ikke blive skuffet – flok baby dukke, kuvert af kjole, armbånd ærmer og tegnebog, har været udstillet alle i aften kjole, der pustes op, hjælper det at se med nitter.


Er du denne udstilling navnlig særlige dem, ved hjælp af en storstilet   kopi Balenciaga kjole silhuet af samlingen på Museum (af samfundet fotograf Cecil Beaton i unåde), udstilling af designskitser, tegninger, iført den originale arbejdsmodel Det er et billede. Der er også en vidunderlig samling af hatte – Balenciagas partner, Vladivio Javrovski · Dattenville fra Franco Russia var faktisk en fræsemaskine. Tekstilprøven er også værd at se. Det var det modsatte. “Det er kluden til at bestemme,” sagde han engang.

Der var mange argumenter for spanske designere – blandt dem Givenchy, Oscar de la Renta og Alexander McQueen. Og en anden grund udstillingen skinner er på anden sal. Du kan også se deres arbejde og forstå, hvorfor hans indflydelse er at forme mode. Fra vinyl og plast til silke og crepe, jo mere du ser, jo mere  replika Balenciaga kjole ser du indeni dem. (Som jeg sagde, er jeg ikke modeguru, men jeg var også fascineret).

Til Diane Freeland, en amerikansk redaktør, var det ret passende at sige: “I Balenciaga var du den eneste kvinde i rummet – ingen andre kvinder eksisterede.” Og mens hun vandrer rundt i denne udstilling, svarer hendes ord med mig, og hans design er helt sikkert elegant, feminint og tidløst. Balenciaga brød alle regler, gjorde ham glad, og var en mester af hans håndværk. Jeg har ikke haft modeudstillinger i så lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *