Slået op d.

køb Balenciaga kappe salg 2018 ny replika

Disse ord berømt af Christian Dior i 1955 opsummerer fuldt ud hovedmotiverne i Chrisval Balenciga fra 1950’erne til 1960’erne. Dette forekommer dog ikke nødvendigvis åbenlyst. Da Dior selv annoncerede sin første samling i februar 1947 og fascinerede kvinder over hele verden, begyndte han hurtigt den berømte silhuet af 1950’erne. Nyt look, der er præget af rund skulder, tæt talje, meget fuld nederdel, understøtter smuk femininitet og rig femininitet. Som svar på grænsen af, hvad der skete var skyderi som et resultat af mange års militær krig og krig inspireret, Dior, samt genindførelsen af ​​korsettet i deres garderobe og livsstil, sigter kvinder Det ser ud til, at de leverede præcise ting. Begyndelsen af ​​1940’erne, Cristobal Balenciaga er allerede begyndt allerede en kreativ måde, som er karakteriseret ved progressiv eksperiment af form og struktur med henblik på at etablere et nyt forhold mellem kroppen og tøj Det var. Indførelsen af ​​ kopi Balenciaga kappe coconsilhouette spillede en vigtig rolle i denne proces. Tolkningen af ​​coconsilhouetten af ​​Balenciaga var tæt forbundet med japonismen, der påvirker mode i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Paul Poiret, Callot Soeurs, couturiers såsom Madeleine Vionnet er, at indarbejde de japanske kimono kvinder i kjole, har resulteret i en ukendt silhuet at revolutionere mode i de kommende årtier. Den karakteristiske bue er bagud, kraven er sandwichet mellem nakken, ryggen er lang, den asymmetriske langkroge har en kort front og en lang bageste. Disse er de mest afgørende træk ved denne første japanske silhuet.

 kopi Balenciaga kappe er stærkt påvirket af arbejdet i de tidlige innovatorer, startende fra begrebet skønhed og kvindelighed, som er blevet etableret i midten af ​​det 20. århundrede, var sin egen fortolkning af kokon af silhuet. I februar 1947 Balenciaga er blokere taljen, kvinder med henblik på at give en alternativ metode til eller erfaring eller flytte den kjole, meddelte i dag, en gratis silhuet i form af en kokon såkaldt “barrel line”.

Det var ikke altid indlysende i sit arbejde at genoverveje Balenciagas silhuet og søge efter alternative mængder. I august 1939 gennemsyrede drevet af mærket historicisme haute couture kollektion af alle Paris af sæsonen, er han tæt på sin stivhed buste og stram talje, for at replikere den spanske metode tøj silhuet af det 17. århundrede, Vi introducerede hans berømte “Fanta” kjole, med en klar kontrast til nederdelen med fuld talje.  Replica Balenciaga kappe , også en perfektionist, tøvede ikke med at bruge den mest effektive måde at reproducere den ønskede silhuet på.

Derfor rapporterede Rosette Hargrove, en korrespondent for Newspaper Association, en fantastisk overraskelse fra Paris.

Taljen på Wasp sover igen. Hvis du vil overbevise og erhverve noget af den nye stil, skal hofter også dyrkes. Faktisk lovede den afrundede hofte ikke at gøre kvindernes trængsler til at eliminere de sidste år, men at blive en skønhedsstandard i 1939.  Replica Balenciaga kappe har for nylig været meget vellykket i rangen af ​​topfly Coutriya og mindst tre mannequins havde benkorsetter. De løsnede simpelthen fra taljen og bøjede sig noget unaturligt i øjnene af talrige tilskuere.

Udbruddet af Anden Verdenskrig og besættelsen af ​​Paris i juni 1940 pålagde generelt en pludselig ændring i rytmen under parisernes mode, især Balenciaga’s arbejde. Om sommeren 1942 satte Balenciaga sig om skulderen og viste en jumper, der gradvist smalret ned til bunden af ​​taljen med en fjerdedel længdejakke, inden den spredte sig på taljeniveauet. Den krumme form, der minder om problemet, kollonen, der ombrydes i den sæson, stod generelt i kontrast til de fleste militære retfærdigheder i det generelle design såvel som krigstid.

 Replica Balenciaga kappe besluttede at færdiggøre denne silhuet i sommeren 1947. Her er det ingen tvivl om, at jakken og kappen af ​​samme længde, tre fjerdedel længde, var stjernerne i hans samling. Silikonet af kokonen blev klassisk på det tidspunkt. Og snart blev den etableret som et solidt valg, støttet af de fleste af Couture i efterfølgende sæsoner, herunder Dior selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *