Slået op d.

CURRENT FAVORITE PIECE: BUY BALENCIAGA X COLETTE KNIFE BOOTS REPLICA

BALENCIAGA Jeg kan godt lide dette brand, fordi det får mig til at tænke mere på mode. Min første eller bedre luksus designer-taske fortalte mig, at den første håndtaske, jeg drømte om, var Balenciaga Classic City-taske, så da jeg endelig fik tasken, var jeg meget glad.

Da jeg var teenager, kunne jeg godt lide at købe modemagasiner. Jeg har revet bestemte sider fra hinanden, samlet mine yndlingsformer og læst dem omhyggeligt. Balenciagas Classic City-tasker har altid været min interesse. Det har altid været min drøm at kunne købe denne taske hver dag. Jeg tror, ​​det er derfor, jeg er afhængig af min håndtaske (ler). Og den dag, i London, gav jeg min drømmepose som min fødselsdagsgave.

Jeg kan godt lide at opdage nye serier og designs i denne sæson af  Køb Balenciaga sko . En anden ting, som jeg ved et uheld hentede (jeg er glad for, at jeg gjorde det nu: Balenciagas twill-støvler, jeg vil købe dem her og der, men de blev hurtigt røvet. Senere på Berlin Fashion Week Jeg gik til KaDeWe i Berlin, og jeg havde en masse ideer om tøj, som jeg kan bære hver dag.Jeg postede her og her om, hvordan man bruger dem – hvad synes du?


BALENCIAGA vil være det første brand, der overtager en irriterende trendy konceptbutik i Paris, der giver en fuldstændig fordybende brandoplevelse og en række eksklusive produkter. Samtidig har Demna Gsavalia også produceret en lettere, sovemaske og krus med BALENCIAGA-logoet Det er sjovt. Foruden kunst er han også en kreativ direktør og har arrangeret mange arrangementer, herunder installationer og kunstudstillinger. Jeg har altid været en stor fan af dette brand og kan ikke vente med at se denne serie.

Som sko, især som skoafhængig, da jeg var klar, var jeg 100% klar over, at jeg havde brug for et par støvler. I det øjeblik så jeg den begrænsede udgave af penknivstil i  luksus Balenciaga-sko x Colette-serien, og jeg vidste, det måtte være denne stil. kærlighed ved første blik? Selvfølgelig var jeg ikke i Paris, da denne serie blev lanceret, så jeg løb ind i nogle problemer. Heldigvis, da jeg så, at min ven netop ankom til Paris, var jeg meget taknemmelig for, at han også var modefan, så han tilbød at gå i butikken og lade mig få disse babyer. Naturligvis gjorde han det, og jeg er meget tilfreds med denne AF.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *