Slået op d.

køb Balenciaga kjole online replika

Jeg sparker af min London-workserie med et besøg på Victoria & Albert Museum i South Kensington og nu fantastisk Balenciaga udstilling der. Jeg er ikke dronning af mode, V & A er ikke mit foretrukne London museum, men jeg fik at vide, at dette er noget, jeg ikke kan gå glip af. Hovedstad (mærkeligt, det føles faktisk som at rejse til en anden planet). South Kensington er fuld af storslået, elegant og smart parisisk, og, selvfølgelig, er der en “museum række” – masser af historie og kultur, end du kan begynde at forestille sig er blevet pakket ind i kvadrat miles.

Tilbage til mine tyverne, husker jeg at blive udskudt af V & A – jeg indså, at den røde mursten bygning var pressy og udstillingerne var kedelige. Men som nogen for nylig kommenterede mig, har dette museum i de sidste ti år genopfundet sig selv. V & S har gentagne gange spillet igen og igen, herunder sine klubber, catwalks, undertøjshistorie, kloge sko eller brudekjoler i århundreder.

For at forklare lidt baggrund, Christobel   køb Balenciaga kjole  er, omkring tidspunktet for 20’erne, det gjorde, da han åbnede den første butik i San Sebastian (Baskerlandet), efter den spanske borgerkrig, blev flyttet til Paris. Her er han tilbage for resten af ​​mit liv, for at opnå en næsten øjeblikkelig succes (i Anden Verdenskrig, kvinder risikere sikkerheden, kan du gå til studiet havde været rygter!) ” En svaneagtig krave, trang til babydukker og eliminering af taljen – det blev overladt til Coco Chanel til at sætte ham som “Mester af os alle”.

Over tid er designen af ​​Balenciaga blevet mere lineær og sofistikeret. Hvis du har brug for bevis, se hans arbejde Ava Gardner og Jackie Kennedy. Udstilling første sal i den (Af den måde, er det blevet kurateret smukt) er afsat til hans tøj og tilbehør, hvis du er en guru af mode, vil du have været i syvende himmel Jeg gætter på det. Men dette var ikke en perfekt, men valgte snarere at fokusere på årtier senere (hans 1950’erne og 1970’erne) i sit liv. Må ikke blive skuffet – flok baby dukke, kuvert af kjole, armbånd ærmer og tegnebog, har været udstillet alle i aften kjole, der pustes op, hjælper det at se med nitter.


Er du denne udstilling navnlig særlige dem, ved hjælp af en storstilet   kopi Balenciaga kjole silhuet af samlingen på Museum (af samfundet fotograf Cecil Beaton i unåde), udstilling af designskitser, tegninger, iført den originale arbejdsmodel Det er et billede. Der er også en vidunderlig samling af hatte – Balenciagas partner, Vladivio Javrovski · Dattenville fra Franco Russia var faktisk en fræsemaskine. Tekstilprøven er også værd at se. Det var det modsatte. “Det er kluden til at bestemme,” sagde han engang.

Der var mange argumenter for spanske designere – blandt dem Givenchy, Oscar de la Renta og Alexander McQueen. Og en anden grund udstillingen skinner er på anden sal. Du kan også se deres arbejde og forstå, hvorfor hans indflydelse er at forme mode. Fra vinyl og plast til silke og crepe, jo mere du ser, jo mere  replika Balenciaga kjole ser du indeni dem. (Som jeg sagde, er jeg ikke modeguru, men jeg var også fascineret).

Til Diane Freeland, en amerikansk redaktør, var det ret passende at sige: “I Balenciaga var du den eneste kvinde i rummet – ingen andre kvinder eksisterede.” Og mens hun vandrer rundt i denne udstilling, svarer hendes ord med mig, og hans design er helt sikkert elegant, feminint og tidløst. Balenciaga brød alle regler, gjorde ham glad, og var en mester af hans håndværk. Jeg har ikke haft modeudstillinger i så lang tid.

Slået op d.

køb Balenciaga kappe salg 2018 ny replika

Disse ord berømt af Christian Dior i 1955 opsummerer fuldt ud hovedmotiverne i Chrisval Balenciga fra 1950’erne til 1960’erne. Dette forekommer dog ikke nødvendigvis åbenlyst. Da Dior selv annoncerede sin første samling i februar 1947 og fascinerede kvinder over hele verden, begyndte han hurtigt den berømte silhuet af 1950’erne. Nyt look, der er præget af rund skulder, tæt talje, meget fuld nederdel, understøtter smuk femininitet og rig femininitet. Som svar på grænsen af, hvad der skete var skyderi som et resultat af mange års militær krig og krig inspireret, Dior, samt genindførelsen af ​​korsettet i deres garderobe og livsstil, sigter kvinder Det ser ud til, at de leverede præcise ting. Begyndelsen af ​​1940’erne, Cristobal Balenciaga er allerede begyndt allerede en kreativ måde, som er karakteriseret ved progressiv eksperiment af form og struktur med henblik på at etablere et nyt forhold mellem kroppen og tøj Det var. Indførelsen af ​​ kopi Balenciaga kappe coconsilhouette spillede en vigtig rolle i denne proces. Tolkningen af ​​coconsilhouetten af ​​Balenciaga var tæt forbundet med japonismen, der påvirker mode i begyndelsen af ​​det 20. århundrede. Paul Poiret, Callot Soeurs, couturiers såsom Madeleine Vionnet er, at indarbejde de japanske kimono kvinder i kjole, har resulteret i en ukendt silhuet at revolutionere mode i de kommende årtier. Den karakteristiske bue er bagud, kraven er sandwichet mellem nakken, ryggen er lang, den asymmetriske langkroge har en kort front og en lang bageste. Disse er de mest afgørende træk ved denne første japanske silhuet.

 kopi Balenciaga kappe er stærkt påvirket af arbejdet i de tidlige innovatorer, startende fra begrebet skønhed og kvindelighed, som er blevet etableret i midten af ​​det 20. århundrede, var sin egen fortolkning af kokon af silhuet. I februar 1947 Balenciaga er blokere taljen, kvinder med henblik på at give en alternativ metode til eller erfaring eller flytte den kjole, meddelte i dag, en gratis silhuet i form af en kokon såkaldt “barrel line”.

Det var ikke altid indlysende i sit arbejde at genoverveje Balenciagas silhuet og søge efter alternative mængder. I august 1939 gennemsyrede drevet af mærket historicisme haute couture kollektion af alle Paris af sæsonen, er han tæt på sin stivhed buste og stram talje, for at replikere den spanske metode tøj silhuet af det 17. århundrede, Vi introducerede hans berømte “Fanta” kjole, med en klar kontrast til nederdelen med fuld talje.  Replica Balenciaga kappe , også en perfektionist, tøvede ikke med at bruge den mest effektive måde at reproducere den ønskede silhuet på.

Derfor rapporterede Rosette Hargrove, en korrespondent for Newspaper Association, en fantastisk overraskelse fra Paris.

Taljen på Wasp sover igen. Hvis du vil overbevise og erhverve noget af den nye stil, skal hofter også dyrkes. Faktisk lovede den afrundede hofte ikke at gøre kvindernes trængsler til at eliminere de sidste år, men at blive en skønhedsstandard i 1939.  Replica Balenciaga kappe har for nylig været meget vellykket i rangen af ​​topfly Coutriya og mindst tre mannequins havde benkorsetter. De løsnede simpelthen fra taljen og bøjede sig noget unaturligt i øjnene af talrige tilskuere.

Udbruddet af Anden Verdenskrig og besættelsen af ​​Paris i juni 1940 pålagde generelt en pludselig ændring i rytmen under parisernes mode, især Balenciaga’s arbejde. Om sommeren 1942 satte Balenciaga sig om skulderen og viste en jumper, der gradvist smalret ned til bunden af ​​taljen med en fjerdedel længdejakke, inden den spredte sig på taljeniveauet. Den krumme form, der minder om problemet, kollonen, der ombrydes i den sæson, stod generelt i kontrast til de fleste militære retfærdigheder i det generelle design såvel som krigstid.

 Replica Balenciaga kappe besluttede at færdiggøre denne silhuet i sommeren 1947. Her er det ingen tvivl om, at jakken og kappen af ​​samme længde, tre fjerdedel længde, var stjernerne i hans samling. Silikonet af kokonen blev klassisk på det tidspunkt. Og snart blev den etableret som et solidt valg, støttet af de fleste af Couture i efterfølgende sæsoner, herunder Dior selv.

Slået op d.

køb Balenciagas sneakers 2018 replika online

Triple S sneakers debuteret på  replika Balenciagas sneakers Demna Gvasalia’s AW 17 Menswear Show har hurtigt afgjort som en af ​​de mest eksperimentelle design-ledede sko stilarter i de sidste par år.

En dristig erklæring af hvert skridt, en kraftigt pakket tredobbelte sneaker er en bevidst modig hybrid af skimmelsvampe, der opnås fra løb, basketball og sporsko.

Som en demonstration af en fremragende demonstration, der skinner en lavkulturel reference gennem  replika Balenciagas sneakers high fashion-linse, kan denne sneaker prale af detaljer, der plageres og elskes på forhånd i hele strukturen af ​​Nubuck and Mesh. Sko er en klassisk uncool far sneaker ekspert. Smooth finish mærke logoet på sidevæggen og holdbart reb race for gentagelse af gaden slid.

Absolut udgivelsen af ​​de vigtigste luksus sneakers i de seneste år, finder denne innovative nye silhuet allerede sin plads i sneakerhallen.


 Kopier Balenciaga sko Typisk er den mindste stretchy strikke øvre og sål, sokker sneakers født fra et stort sport mærke. Men overdådige etiketter skød forsætligt skummet, så de lignede sokker ivrigt og tog trådene entusiastisk. I den normale modeudviklingscyklus begynder massemarkedet at kopiere dem og oprette deres egen version. De eksisterer for tiden i tilsyneladende uendelige gentagelser i forskellige priszoner og udgør en del af den store strøm, der driver dagens måde.

I øjeblikket er stilen eksemplificeret af  køb Balenciagas sneakers hurtigheds træner. Sko er stort set elastiske ankelsokker, der er fastgjort til sålen.

Vi er her for at levere kopier. Vi har solgt replika sneakers i mange år. Den bedste kvalitet replika sneakers og fremragende færdigheder er imponeret af mange se elskere. Vælg venligst de bedste kvalitet replika sneakers fra vores online butik Alle replika sneakers populære replika sneakers med den bedste kvalitet

Slået op d.

Billige kopi Balenciaga sko online salg

Cristobal  Bilgia Balenciaga Ski, åbnede den første butik i San Sebastián i Spanien i 1918, begyndte rejsen til at blive en af ​​de mest fremragende Kuturia af hele tiden. Nu etiketten for at åbne pop-up-butik niveau sko, vil fremvise den FW17 accessories kollektion.

Billige Copy Balenciaga sko online salg
Billige Copy Balenciaga sko online salg

I øjeblikket under den kreative ledelse af den indflydelsesrige designer Demna Gvasalia, at gengive den oprindelige couture silhuet, der er elsket i stilfuld mode, for FW17, moderne raffinement, mærket Jeg var fokuseret. Jeg legede ind for ikke-karism og elegance. Stilen i den nye sæson løfter ro i sindet og god slid. En af design tilgang Gvasalia fremtrædende FW17 er, fjern genstanden fra dag-til-dag miljø i det moderne liv, såsom at kombinere dem med stilistiske elementer i arkivet, det var at genbruge ting.

Bedste kopi Balenciaga sko til salg
Bedste kopi Balenciaga sko til salg

 Bilgia Balenciaga Ski, for at tydeliggøre at sikre kult appel, blev formentlig introduceret protest sko for første gang i verden. Det var lavet af Bernie Sanders  køb Balenciaga sko T-shirt materiale. Andre større nat stil, blomster og en prikket mønster af udskriften har været udsat for “kniv” stilethæl, og støvler, såsom fløjl sko, indeholder en gylden besat sandaler. Den fritidstøj, vi fortsætter med at fejre Base, Classic, sneakers af udviklingen i silhuet af runner.

replika Balenciaga sko online salg
replika Balenciaga sko online salg

Mænds samling er en samling af stærk form med et snit med en retning, for at vise den smukke og moderne skønhed. Season of silhuetten, med en hastighed sneakers sådan blev skabt til at passe som en sok fra strækningen strik, er Gvasalia arbejde afgjort. Triple S, runner race, arena sneakers street style til den luksus-niveau, vil læder ankelstøvler og derbysko fungere som en perfekt opdatering af formelle ensemble.

Se venligst Bilgia Balenciaga Ski  pop-up boutique af niveau sko.

Slået op d.

Køb Balenciaga sko 2018 Replica

Balenciaga sko er efterår vinter 2017/2018 Paris mode uge, fanger “moderne raffinement”. Den’na-Guabaria fejrer 100 år ikoniske 100 år i huset, som blev grundlagt af Cristobal   Kopier Balenciaga sko før, var inspireret af hjemmet af fotoarkiv. “Balenciaga hus model af Kurisubaru er, holdningen hos de stoffer og strejke couture at vise noter.

Med hensyn til landingsbanen sko, det fortsatte silhuetten af ​​søde stramme mund omfavnelse af lyse neon farver spandex sokker støvler.

De syntes dristige, modige, frygtløse og overraskende bærbare. De kan komme op som eksperimentelle dristige ideer på   Kopier Balenciaga sko Spring / Summer 2016 kollektionen. Imidlertid kan berømtheder og street fashion ikoner acceptere denne trend sokker støvler uden tøven, hævet til næste niveau med alle mulige variationer.

Det handler om elegance og afkøling. “Jeg kan lide lethed og bæredygtighed Disse ord er ligeglade og holdning – jeg ved ikke, at det nye synonym er for dem, men det er det,” sagde Demna Gvasalia.

Gvasalia selv købte en bil og påvirket bane pumpe design. Og hvor den spidse tå og stilethæl, designer, lavet en side overdel med ekstra lag af foldet klæde som en knude bag til bilindustrien vision. Udover polka dots og blomsterdesign er understreget trukket på mærkenavn med sportslige afslappede chic og røde og hvide striber.

Ud over polka dots og blomstermønstre præsenteres der pumper med mærker med røde og hvide striber til sporty afslappet chic.

Rul ned for at se detaljer om   Bilgia Balenciaga Ski   Vinter 2011 2017/2018 Paris Fashion Week:

Slået op d.

køb Balenciaga støvler på line replika

Det lader til en film af “Zoolander 2”. Den kontroversielle rolle kønsbefolkningsmodellen hedder Alle med ansvar for Benedict Cumberbatch rejste spørgsmål som model for mænd og kvinder. Svaret er, at ‘Alle’ ikke passer til den binære opfattelse af køn.

Kønsfrit tøj og tilbehør er blevet mode i mange år.  replika Balenciaga støvler introducerer høje højhælede støvler til foråret 2017. Kreativ direktør, Demuna-Gubasuria af Balenciaga, indført en højhælede støvler til mænd, blev afholdt for første gang af den mandlige landingsbane show i 2017 samling af Balenciaga mænds forår. “Jeg ville skubbe det,” sagde Demna Gvasalia. Og han gik til ikke kun forskellige silhuetter til mænds tøj og skræddersy, men også støvler.

Læder støvler lavet af læder og python udskrifter, firkantetå, stærke biker støvler, gummisål, 4 tommer stablet blokhæl. Designere tappede kvinders fodtøj og cowboy støvler til inspiration, og i høj grad ændrede knæhøjde og ankelstøvler til mænds fodtøj.

 Replika Balenciaga støvler højhælede  , de seneste kvinders modetrends, men begyndte at tænke “fra hans skab”, nu er “fra hendes skab.” Unisex modetrends er et varmt emne. Nogle fortolker det som ligestilling. Fra læder frakke til solbriller, når du tilføjer en Balenciaga støvler til den samlede bunke, designeren tager en pause fra køn kjole, blev præsenteret de praktiske ting en mere funktionel for mode publikum af i dag.

Vi har etableret en ny retning for mode. Mode kan forespråkke sociale forandringer. Mænd, der er iført højhælede støvler på startbanen af ​​Balenciaga, som i den seneste modeshow af Prada, at bære take off pigerne har et kig på den til at bære som tilbehør. Tøj er en måde at formidle vores identitet til verden. For at gøre det, bedes du vise dig sandheden.

Rul ned og se detaljerne i de højhælede støvler på køb Balenciaga støvler Mens Spring Collection.