Slået op d.

Køb kopier af Balenciaga sneakers online

Balenciaga er bedst kendt for at revolutionere kvindemode i midten af ​​det 20. århundrede med hidtil uset udseende såsom “balsalhemmen” i begyndelsen af ​​1950’erne, den “halvtilpassede” linje i midten af ​​1950’erne og “sækkjolen” i 1957 .

De nye Balenciaga solbriller og receptbriller designet, markedsført og distribueret af Kering Eyewear fås i stærke linjer og i forskellige farver. Grundlagt i 1917 af Cristóbal Balenciaga fra Spanien og grundlagt i Paris i 1937, er mærket kendetegnet ved dets modernitet og elegance. Sammen med Gucci, Cartier og Saint Laurent er Balenciaga en del af Kering-gruppen og tilbyder kunderne en bred vifte af luksusvarer, herunder tøj, fodtøj og tilbehør, inklusive solbriller og receptbriller.

Med en historie på over 100 år betragtes brandets produkter som ikoniske. Modeller med dramatiske og luksuriøse silhuetter er førende inden for deres felt. Under indflydelse fra forskellige designere har Balenciaga etableret sig som et benchmark i modeverdenen, tilpasset sig selv og skabt nye trends på alle niveauer på markedet.

Balenciagas produkter er et eksempel på genopfinde og genfortolke et klassisk look. Derudover er de samtidig haute couture-modeller og foregiver mover-modeller. Hver af dem er kendetegnet ved sin tidløshed, præcision, komfort og elegance.

Hvis du ikke var klar over det, da du så navnet “ billige Balenciaga sportssko damer ” ovenfor, er du sandsynligvis ikke alene. High-end-mærket er et stort navn i modeverdenen, men det har ikke rigtig indflydelse på den gennemsnitlige detailhandler.

Virksomheden er kendt for at producere fed tøj, inklusive $ 9.000 syv-lags jakker og kjoler med Microsoft Word-skrifttyper.

Men dens lyseste stjerne i øjeblikket er Triple S. Disse store, smarte sko er nu synonyme med chunky sko.

Slået op d.

Køb efterår og vinter BALENCIAGA herre sportssko replika

På de afslappede dage, hvor dine fødder er nødt til at slippe væk fra formel slid, har enhver garderobe brug for et godt par sneakers.  Køb Balenciaga sko er et af de enestående mærker, der henleder opmærksomheden på nogle af de mest luksuriøse og ærefrygtindgydende design af fodtøj. Med deres dristige, men enkle farver og slanke former er der høje og lave stilarter, og naturligvis er kun de bedste lavet af luksuriøse materialer med fejlfrit håndværk. Der er helt sikkert et par i Balenciagas seneste kollektion fra parisisk hus. Her er otte par sneakers, der skiller sig ud fra konkurrencen og gør deres vej ned ad modebanen.

Disse glamourøse, levende røde højtop-sneakers er lavet af kalveskind og neopren og fastgjort med velcro ved anklen. De er perfekte til parring med slim-fit jeans til et slankt afslappet look.

Et par  Kopier Balenciaga sko calfskin sneakers i en levende og levende blå farve. Disse er absolut slående og perfekte til efterår, især når de er parret med mørke farver!

Et imponerende par høje toppe, lavet af forskellige materialer og med en hamret effekt, gør denne usædvanlige, men alligevel stilfulde sko vil få din opmærksomhed.

En af de klassiske stilarter, der kommer ud hver sæson, de er lidt bredere end de fleste høje toppe, men det er disse, der får dem til at skille sig ud fra mængden. Disse sko er lavet af krakket kalveskindskind med en subtil mørkegrå farvetone.

Dette er det originale design af de hvide høje toppe og har unikke perforeringer i hele skoen med en generøs form og klassisk silhuet.

Slået op d.

Køb en kopi af Balenciaga Track 2 online, kompleks splejsning fører til tendensen

Paris Seer IV tilføjer et nyt design til Track Trainer’s udendørs silhuet og komplekse øverste konstruktion. Den nye version af Track.2, som har en gennemsigtig stropp ved hælen, ankommer i butikker over hele verden den 25. juni. Den nye Track.2 er en opdatering til sin forgænger, Track, til både mænd og kvinder. Den nye model er nu tilgængelig i efteråret 2019-kollektionen. Sammenlignet med sin forgænger har Track.2 et mere komplekst look med en overdel bestående af 176 dele.

Den nye Track.2 er baseret på en vandresko-koncept med et intrikat lagdelt øverste design. Skoens udseende er iøjnefaldende, og farveskemaet er visuelt fantastisk. Hvad angår detaljerne, har  Køb Balenciaga sko anbragt sit logo på siden af ​​skoens ydre beslag og tilføjet et nyt logo på siden af ​​skoen. En stor-følelse EVA mellemsål kommer som standard og viser den pleje, der er lagt i denne sko.

 billige Balenciaga sko er et mere komplekst design end det forrige Track 2 og er lavet af 176 individuelle stykker samlet. Baseret på en maskeoverdel udgør lag af syntetisk og læder Track 2’s komplekse, men alligevel åndbare overdel. Et indgraveret dobbelt B-logo kan også ses på tå og side af den klassiske sål.

Den parisiske bane har altid været en cool, unik sko, med et komplekst design af øverste og ydersål, men også ydelse, stylet mere som en trailsko, der kombinerer både klatre- og løbeelementer i en, med overlappende beskyttelsespaneler og et ekstremt lagdelt look.

I alt 176 komponenter bruges til at skabe skoen, med udskæringer og meshdetaljer på oversiden, hvilket gør den til en fantastisk sko til enhver sæson. Åndbar, med  billige Balenciaga sportssko damer  TRACK.2 trykt på tungen og et markant logo på sideankelen. EVA ydersål med dobbelt densitet er stablet oven på hinanden for at få et lagdelt look.

Slået op d.

Køb en kopi af gamle sko fra Balenciaga retropude i Balenciaga i 2020

Efter at de dukkede op på markedet, sprang Papas sko for at blive salgskonge, og nu kan du dybest set finde ud af hver ti person, der trækkes ud af gaden iført fars sko. Hvor varm blev ilden, efter at Balenciaga og Skechers ‘far med pappesko fik masse appel. Selv store internationale mærker som Gucci, Chanel og LV kommer for at hente et stykke af street style pie.

Triple S Trainers-kollektionen har altid været den første, der blev set i farenes sko. Varmt salg fortsætter med at sælge. I dag introducerer vi dig denne farssko, og jeg er sikker på, at du vil købe et par farsesko for at prøve efter at have læst dette!

Efter at så mange fars sko er kommet ud, føler redaktøren stadig, at denne fars sko fra Paris Shijia er de mest behagelige for øjet. Uanset om det er udseendet, farven, pasformen eller komforten, er der ingen erstatning for den parisiske farssko. Det tumlede læder og mesh øvre er den største funktion ved fars sko. Den enkle struktur på pelsen har en stærk retro-fornemmelse, og syningen af ​​maskeoverdelen er unik for sneakers, så den er både retro og sporty. op.

Den næstvigtigste egenskab ved fars sko er dens sål, den tykke sål er officielt den største funktion i fortidens rejsesko. Årsagen til, at rejsesko er navngivet på denne måde, er at gøre det lettere at rejse lange afstande og designe dem på en sådan måde, at dine fødder ikke bliver trætte, selvom du rejser lange afstande. Så de gamle fars sko fortsætter med dette design, tolkningen af ​​sålen til den tykeste, når man kan gå tilbage, meget behagelige og sparer fødder.

I farveskemaet er der udover farveblokering også solide farver, og denne stil med delvis farveblokering, som kan tilpasses forskellige udstyr i forskellige årstider. Matching. Om sommeren kan du vælge en mere farveblokerende stil, mens efteråret og vinteren vælger mindre iøjnefaldende farver.


Paris SEGA Luftpude Sort Sølv Den mest omkostningseffektive TriPle S Paris SEGA luftpolstrede såle retro løbesko originale køb kan være intuitiv sammenligning zp, materiale: originale data til opbygning af privat model originale arkiver udvikling luftpude TPU kombination blød sål køb originalt importeret toplag læderimporteret elektromekanisk broderet korrekt font side TPU ventilationshuller, der matcher den originale “ billige Balenciaga sko ” ydersål LOGO tredimensionel fornemmelse.


Balenciaga tyrex Sneaker 5.0 i sort og rød. Bicol eller gummi / mesh / ikke vask sort materiale: fra den originale producent. Data til oprettelse af den originale filudvikling Den øverste består af over 200 komponenter og originale importerede nanomaterialer, der giver hele skoen fra top til tå. Sværhedsgraden er ekstremt høj. Da de originale sko blev købt, tog det mange måneder at åbne versionen indvendigt og udvendigt, og alle detaljer er blevet brudt for at sikre, at de er nøjagtigt de samme som de originale tællersko, for at imødekomme Tmall! Køb på vegne af koreansk ordrebehov upåklagelig. HØRING: Balenciagas seneste sneaker, Tyrex, er en anden slags sko fra resten. Balenciagas klassiske kontorssko og moderne high-tech sneakerelementer er kombineret med et ergonomisk koncept. Tyrex er lavet af asymmetriske, buede meshlinjer sammenflettet med sporty elementer for at skabe en anden klassisk skosilhouet, uanset om det er en klassisk  billige Balenciaga sportssko damer kontorsko eller en moderne high-tech sneaker. Til arbejde eller specielle tema-lejligheder. Dets komplekse udseende ligner det naturlige samspil mellem muskler under huden på den menneskelige krop, hvilket gentager muskulaturen indkapslet i denne højtydende sneaker. . Tyrex atletiksko er lavet af et meget slidbestandigt materiale snarere end læder, hvilket letter betjeningen af ​​sofistikerede menneskelige maskiner og biologiske aktiviteter. Silhuetten af ​​mænds formelle lædersko er også lånt. Sålens silhuet er et symbol på uendelighed med en stødabsorberende effekt.

Slået op d.

CURRENT FAVORITE PIECE: BUY BALENCIAGA X COLETTE KNIFE BOOTS REPLICA

BALENCIAGA Jeg kan godt lide dette brand, fordi det får mig til at tænke mere på mode. Min første eller bedre luksus designer-taske fortalte mig, at den første håndtaske, jeg drømte om, var Balenciaga Classic City-taske, så da jeg endelig fik tasken, var jeg meget glad.

Da jeg var teenager, kunne jeg godt lide at købe modemagasiner. Jeg har revet bestemte sider fra hinanden, samlet mine yndlingsformer og læst dem omhyggeligt. Balenciagas Classic City-tasker har altid været min interesse. Det har altid været min drøm at kunne købe denne taske hver dag. Jeg tror, ​​det er derfor, jeg er afhængig af min håndtaske (ler). Og den dag, i London, gav jeg min drømmepose som min fødselsdagsgave.

Jeg kan godt lide at opdage nye serier og designs i denne sæson af  Køb Balenciaga sko . En anden ting, som jeg ved et uheld hentede (jeg er glad for, at jeg gjorde det nu: Balenciagas twill-støvler, jeg vil købe dem her og der, men de blev hurtigt røvet. Senere på Berlin Fashion Week Jeg gik til KaDeWe i Berlin, og jeg havde en masse ideer om tøj, som jeg kan bære hver dag.Jeg postede her og her om, hvordan man bruger dem – hvad synes du?


BALENCIAGA vil være det første brand, der overtager en irriterende trendy konceptbutik i Paris, der giver en fuldstændig fordybende brandoplevelse og en række eksklusive produkter. Samtidig har Demna Gsavalia også produceret en lettere, sovemaske og krus med BALENCIAGA-logoet Det er sjovt. Foruden kunst er han også en kreativ direktør og har arrangeret mange arrangementer, herunder installationer og kunstudstillinger. Jeg har altid været en stor fan af dette brand og kan ikke vente med at se denne serie.

Som sko, især som skoafhængig, da jeg var klar, var jeg 100% klar over, at jeg havde brug for et par støvler. I det øjeblik så jeg den begrænsede udgave af penknivstil i  luksus Balenciaga-sko x Colette-serien, og jeg vidste, det måtte være denne stil. kærlighed ved første blik? Selvfølgelig var jeg ikke i Paris, da denne serie blev lanceret, så jeg løb ind i nogle problemer. Heldigvis, da jeg så, at min ven netop ankom til Paris, var jeg meget taknemmelig for, at han også var modefan, så han tilbød at gå i butikken og lade mig få disse babyer. Naturligvis gjorde han det, og jeg er meget tilfreds med denne AF.

Slået op d.

Køb af en kopi af Balenciaga og Daddy sko for at få tingene gjort

Mange mennesker tror, ​​at nutidens sko virkelig bliver mere og mere trendy, fordi mange sportssko nu gør forskellige forbedringer. Som svar på vores efterspørgsel efter mode har vi introduceret en række moderigtige sko, såsom Converse, som var varm før, og AJ, der dukkede op før, som øjeblikkeligt tiltrækkede vores opmærksomhed. Tidligere troede nogle mennesker, at sko som AJ blev båret på fødderne, og kombineret med den måde, de blev båret på, var det også meget iøjnefaldende, og det føltes meget varmt. Fars sko er engagerede i ting, og den nye “søde orange smag” er nyligt lanceret.

Selvom vi snakket om stilen på skoene i begyndelsen, er skoene også en god match, så der er en god samlet effekt.Det er også smukt at bære en hvid vest og shorts til at matche skoens stil.

 billige Balenciaga sko  er generelt den slags tunge følelser, men når du bærer på fødderne, er følelsen en anden, fordi den er særlig let efter at have været på, at gå er meget stærk! Hvis du samarbejder med kroppen, afspejles også den yngre søsters smukhed.

billige Balenciaga sportssko damer er generelt den slags tunge følelser, men når du bærer på fødderne, er følelsen en anden, fordi den er særlig let efter at have været på, at gå er meget stærk! Hvis du samarbejder med kroppen, afspejles også den yngre søsters smukhed.

Denne langhårede unge dame har sorte korte ærmer i. Farven på de korte ærmer og farven på nederdelen er den samme. Selvom sort er kedelig og monoton, kan sort også give hende en følelse af mystik og vitalitet, så lad hende se Det føles meget energisk.

De sorte korte ærmer dækker den unge dames denimshorts og sætter de slanke ben af. De sorte sko ser smuk ud og udstråler moden charme. De sorte sko og sorte korte ærmer er også trendy Føler mig især fremtrædende i indkøbscentret.

Slået op d.

Køb Balenciaga Bag i replika på salg

Når jeg tænker på Balenciaga, tænker jeg straks på to ting: dens ikoniske bytaske og kreative direktør Demna Gvasalia er ofte højt og undertiden finurlige. Balenciaga-tasker er populære blandt streetwear-elskere, påvirkere og berømtheder, og iøjnefaldende logoer og legende mønstre er ofte let genkendelige. I efteråret 2019 lancerede mærket en ny håndtaske, der let betragtes som  billig kopi balenciaga taske , men introducerede en mere stilfuld og ansigtsfri brandorientering. Input: Balenciaga timeglas taske.

Timeglasposer er opkaldt efter deres unikke buede form. Den elegante design af denne taske er meget unik, lavet af klaplukning og matguld B. Denne taske findes i øjeblikket i en række gentagne versioner, fra XS-præget krokodilleversion til den store matte kalveskindversion, der er elsket af berømtheder og påvirkere. Timeglasposer fungerer af flere grunde. Både nye ideer og den perfekte balance mellem moderne og klassisk. Det er et stykke tid siden Balenshiga blev lanceret kort tid, men timeglasposer har alle funktionerne i en taske (elsket af mennesker og er nu udsolgt næsten overalt), men når status som en City taske Kan du gøre det?

Timeglasposer er bestemt en mulighed. Men med fremkomsten af ​​Instagram-æraen vokser mentalitet hos de unge forbrugere. Dette betyder, at det er vanskeligere for designere at lave klæbrige håndtasker. Demna Gvasalias specifikke design er bestemt en sikker sælger for tusinder og logo-entusiaster, men timeglas taske kan resonere med en bredere forbrugerbase. Det slanke strukturerede design og det lyse farvelogo gør denne taske til et perfekt valg for mange mennesker. Kun tiden kan se, om denne taske er et enkelt sæson mirakel eller en potentiel klassiker, men den kan ikke udelukke dens nuværende popularitet.

Demna Gvasalia designede  kopi balenciaga taske i tre og et halvt år, men på det tidspunkt blev hans brand Balenciaga en klassiker i gadestil. Brand-fans ser frem til en enorm samling af logoer og innovativt designede tasker. Balenciaga logo-håndtasker er blevet en nødvendighed for modemassen. Gvasalias seneste design har givet anledning til denne tendens. I foråret 2020 præsenterede designere en stilfuld kollektion, der omfattede nye håndtaske-design og minimalistiske mærker.

Det fremragende nye design, der vises på landingsbanen, er en stilfuld struktureret taske med korte skulderstropper. Modellen leveres med en totalpose med en lille klap og trekkspidsskind. Fås i glat læder, præget firben og krokodillehudtekstureret læder. Personligt kan jeg lide dette design og kan godt lide den nye retning, som Gvasalia har taget. En anden bemærkelsesværdig ny form er en lille klappose med korte skulderstropper. Der er flere mærker i dette design, og tasken har en “B” -lås på lukningen. På trods af det nye design er brandets loyalitet over for  sofistikeret efterligning balenciaga taske mærke-DNA stadig der. Det underligste design er Bowlers bowling, der er designet til Hello Kitty. Den leveres med en kobling med en imponerende “ luksus balenciaga taske ” grafisk fan. Se hele kollektionen nedenfor.

Slået op d.

køb Balenciaga sko replika online i 2019 forår

at bære et par svarer til at gå på skumfiduser. Deres slanky udseende har trukket sammenligninger med scuba fodtøj. men de er ikke en del af Aqualungs moderne lager på Deepbluedive.com. Vi snakker om  Kopier Balenciaga sko hastigheds løbesko – der klapper deres vej ned ad fortovene i nærheden af ​​dig i efteråret.

er det dette sektorens mest populære træner? sats debuterede i november 2016 og hurtigt blev vellykket, i komponent måde til ekstreme stik fra en greb af Kardashian-Jenners og en swagger af rappere (Gucci Mane, Bryson Tiller, skæbne). Den begrænsede version, ad infinitum real iterations med butikker som Colette hjalp hjulpet benzin buzz til et logo, der er i øjeblikket på toppen af ​​sin rekreation. men i det lange løb: regelmæssige dudes har på disse løbesko på grund af det faktum – hviske det – de er sindssygt tilpas. 12 måneder på, og detailhandel for 495 kr., Har de ribbet dobbeltside jersey sokker med en terry toweling foring og en bølget gummisål udbydet over hele verden. Vi kalder det. 2017 er 12 måneders hastighed.

butikker kan ikke holde dem på lager. “Kursinstruktøren har været en fantastisk præstation for os”, en talsmand fra Matchesfashion.com anmeldelser. “På et tidspunkt i vores 2. omgang, inden for sommeren, købte vi absolut i løbet af en time til et overdreven omfang af kunder, der havde tilmeldt dem til at placere dem på deres ønsker lister [denne funktion advarer kunden, når varen er tilbage på lager]. når vi uploader tilsvarende lager af denne stil, sælger den lige nu.

“Det er ligegyldigt hvad længde eller skygge, de sneakers sælger ud inden for en dag. hver person ønsker dem. i den mellemliggende tid, der er den hurtigste fremme sneaker, “dens køber besætnings anmeldelser. Ditto Stylebop.” Vi har lanceret oversigt over de svarte hastighed løbesko to gange i løbet af de sidste par måneder, og begge tilfælde er det udsolgt i dag af en lancering, “en Stylebop-konsulent angivet over elektronisk post.” Bourgogne stil udsolgt i 48 timer og den hvide farve måde har en tendens til at sælge ud, men i et langsommere tempo. Det har været den hurtigst fremme sko til os denne sæson – selv om den står over for stiv modstand fra  Køb Balenciaga  Triple S løbeskoene, som blev udsolgt i 30 minutter, mens vi lancerede dem sidste uge. ”

Vi er her for at give en kopi. Vi sælger i mange år. Vores bedste kvalitet kopi sneakers er kendetegnet ved den fremragende teknologi af mange sneaker elskere. Velkommen til at vælge de bedste kvalitet kopi sneakers fra vores online butik, alle replika sneakers er populære replikaer høj kvalitet sneakers.

Slået op d.

Køb sys med sting Balenciaga Color sneakers i 2019 forår

At lave deres debut i Demna Gvasalia’s AW17-herretøjsshow til  Kopier Balenciaga sko , har Triple S-sneakers hurtigt etableret sig som et af de mest eksperimentelle design-ledede fodtøjsstile i de seneste årstider.

En dristig erklæring med hvert skridt, den stærkt polstret, tredobbelt solede sneaker er en forsætlig dristig hybrid af skimmelsvampe taget fra løb, basketball og sporsko og er blevet en af ​​denne generationens mest splittende sneaksilhouetter.

Den perfekte demonstration af  Køb Balenciaga sko mesterlige evne til at skinne lavkulturreferencer gennem en high-fashion-lins, praler sneakers med fortrydte og elskede detaljer over deres nubuck og mesh konstruktion. Denne iteration er færdig med slank logo branding til hælen og klassiske sportssko til en luksus på den klassisk uklare ‘dad-sneaker’.

Denne nyskabende nye silhuet har måske allerede fundet plads i sneakers hall of fame. Idet han vender tilbage i highlighter colourway, fornemmer Demna sin nu-ikoniske silhuet, der tillader en neutral base af premium tekstiler, der giver grundlaget for farve at skinne.

En dristig erklæring med hvert skridt er den kraftigt polstret, tredobbelt-solede sneaker en forsætlig dristig hybrid af forme taget fra løb, basketball og sporsko.

Den perfekte demonstration af  Color-stitched Balenciaga sneakers mesterlige evne til at skinne lavkulturreferencer gennem en high-fashion-lins, praler sneakers med fortrydte og elskede detaljer over deres nubuck og mesh konstruktion. Skoen er færdig med slank logo branding til sidevæggen og slidstærk snørebånd til en ekspert streetwear iteration af den klassisk uncool ‘dad-sneaker’.

Denne nyskabende nye silhuet har måske allerede fundet plads i sneakers hall of fame. Derefter går han tilbage i en trio af friske farvestoffer, og han forfiner sin nu-ikoniske silhuet, der gør det muligt for formen at gøre alle talerne.

Slået op d.

Køb Balenciaga replika Sko Ved Paris Fashion Week Fall / Winter 2018

på rullebanen i Paris mode uge efterår / vintervejr 2018, python print og laklæder er ikke desto mindre meget i trenden.

Ved siden af ​​de boxede overdimensionerede jakker, minikjoler og nylonvestene præsenterede Miuccia Prada fodtøjet med spikes skruelignende metal hæle, som er forkromede eller malet.

De farverige procent støvler er blonder lukket på toppen, top notch tænkt for de elegante regnstøvler designere. Stålspidsede støvler er designet med justerbare stropper på toppen og lille bue på forsiden. De spidse tåpumper karakteriserer en justerbar mini T-rem, meget kvindelig og slidbar. De små buer på satin sandalerne er fantastisk og subtile, ikke længere for højt, men svært at ignorere.

  Kopier Balenciaga Høje hæle Fall 2018 blev strømlinet med fokus på yderbeklædning, som omfatter fiskestimulerede jakker og sweater, accentueret med fed neonfarvning som påvirket af Alexander Wang.

Modedesigneren afsluttede udseendet med små rektangulære tåstøvler og pumper, der præsenterede indpakket hæle og luxe krokodille eller farve patch på tå feltet. Den læderbaserede er smurt syet kollektivt mellem hælkæden og ydersålen for at skabe et vingeudseende. igen af ​​hælen er færdig med en smule strimmel, fordi sømdækslet, som går hele vejen til den øverste.

Indpakket hæle er generelt synlige på kiler med en direkte reduktion, fordi det langt er meget mindre kompliceret til masseproduktionen i forhold til buede kiler eller høje hæle som på  kopier Balenciaga sko design. men mens penge og evner ikke er noget problem, har mode ret til ekstra frihed.

Balmain Fall 2018 kollektioner er inspireret af hær og samurai kjole. kombineret med jungle stimuleret animalsk prints.

Olivier Rousteing, den yngste designer i et Paris-hus, udtalte på backstage “Jeg skal sende en besked til arenaen med mode. hvilket er min opgave. Jeg er nu ikke bare enkleste at lave tøj, jeg skriger oprigtigt højt for frihed, og jeg bruger mine beklædningsgenstande til at gøre dette sted. Denne serie handler om at blande, det er langt min nye junglehistorie. alle damerne kommer fra hvor som helst og de kan skrige meget højt frihed og åbne dit sind – det er mode. ”

Fodtøjene er også inspireret til jungle og tilbyder bambusmodede hæle og rebvævede top. nogle af beklædningen og nederdelene udføres på samme måde. Lægetræet sammenflettet øvre mindede os om det rattanvævede net, der er forbundet med læderbaserede stykker og har en ny lynlåsstart.

bortset fra læder tove, brugte clothier også almindelige tøj tove for at understrege emnet. Toppe knyttes inde i midten og forlænges til den eneste og den igen lynlås stykke. På en af ​​sandalerne er klintrevene forstærket med gyldne bånd på forsiden, meget tribal symbolsk.